Toimitilasiivous

Puhtaat ja siistit toimitilat ovat paitsi edellytys viihtyvyydelle, myös liiketoiminnan käyntikortti. Hyvin siivotut tilat viestivät luotettavuudesta, ammattimaisuudesta ja vastuullisuudesta sekä asiakkaiden että henkilöstön suuntaan. Henkilöstön viihtyvyys toimistoissa ja muissa työtiloissa on merkittävä tekijä työn mielekkyyden, sujuvuuden ja tehokkuuden edistämisessä – siisteys on osa työnantajamielikuvaa.

Siistit tilat ovat niin ikään koko toiminnan kasvot. Loistavan puhtaat pinnat houkuttelevat asiakkaita asioimaan myymälöissä ja toimitiloissa. Käyttötarkoituksesta riippuen tilojen käytön määrä ja yleisyys voi vaihdella pitkäaikaisesta tilapäiseen ja säännöllisestä epäsäännölliseen, mikä vaatii kohdennettuja, joustavia ja ketteriä palveluratkaisuja.

Joustavuus ja ketteryys kuvaakin meidän tapaamme vastata toimitilojen siisteydestä. Me N-Cleanillä ymmärrämme eri kohteiden tarpeet ja suunnittelemme siivouksen niiden mukaisesti. Turvaamme asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa arjen julkisissa tiloissa, kauppakeskuksissa, myymälöissä, taloyhtiöissä, hoivakotiympäristöissä ja toimistotiloissa; viikkotasolla huolehdimme 1,5 miljoonan toimitilaneliön ylläpitosiivouksesta.

Tokmannilla siivoushenkilöstö nähdään arkea kannattelevana voimana

Tokmanni on nimi, joka on valtaosalle suomalaisista tuttu. Onhan kyseessä Suomen suurin halpakauppaketju ja halpakaupan markkinajohtaja, joka työllistää reilut 4000 työntekijää lähes 200 myymälässä ympäri maan.

Lue lisää