Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Palvelun toimitusehdot

Palvelu toteutetaan verkkokaupasta valitun palvelun toimitusajankohdan mukaisesti, kun verkkokaupan tilaus on tehty 3 päivää ennen haluttua siivouspäivää. Näin pystymme viemään tilatut lisätarvikkeet ja petivaatteet ennen tuloasi huoneistoon sekä resursoimaan siivouspalvelut oikein. Jos kuitenkin olet unohtanut tilata siivouksen ajoissa ja tilaus ei ole enää mahdollinen verkkokaupan kautta, voit olla yhteydessä suoraan siivouspalveluumme ja kysellä mahdollisuudesta kiiresiivoukseen. Kyselyt voit laittaa osoitteeseen: vierumaki@nclean.fi, veloitamme hinnaston mukaisen kiireyslisän näistä palveluistamme.

Peruutusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla palveluilla ei ole peruutusoikeutta, kun tilattu palvelu on tilattu määrättyyn ajankohtaan ja palveluntarjoaja on jo tehnyt työehtosopimusten mukaiset työvuorot palvelun toteuttamiseksi. Siivouspalveluita tilattaessa peruutus voidaan tehdä kuitenkin 6 päivää ennen tilattua siivouspäivää. Lisäpalveluiden peruutukset tulee tehdä 2 päivää ennen toimitusajankohtaa.

Peruutustilanteissa otathan yhteyttä: vierumaki@nclean.fi tai puh. +3584578842527

Yhteystiedot

Verkkokaupan ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme nclean@nclean.fi  tai puh.+358207432450

Siivouspalveluiden, kiireellisten tilausten ja peruutusten osalta suoraan alueelliseen tiimiimme vierumaki@nclean.fi tai puh. +3584578842527