Laivasiivous

Parhaaseen mahdolliseen risteilykokemuksen vaikuttaa paitsi viihdyttävä ohjelma ja maittavat tarjoilut, myös mukavat ja kutsuvat tilat. Puhtaat ja siistit hytti- ja yleistilat luovat sekä matkustajille että henkilökunnalle viihtyvyyttä ja ennen kaikkea turvallisuuden tunnetta. Laivojen kävijämäärä on usein suuri, joten tilojen hygieniaan ja moitteettomuuteen on kiinnitettävä erityisen paljon huomiota.

Itämeren risteilijät viettävät tunnetusti satamissa vain hetken. Aikaa ollessa rajoitetusti on siivous suunniteltava ja koordinoitava viimeistä yksityiskohtaa myöden niin, että alus pääsee jatkamaan matkaansa aikataulussa. Työmäärään vaikuttavia muutoksia voi myös tulla yllättäen ja näihin on reagoitava nopeasti ja ammattitaidolla.

N-Cleanillä on pitkä kokemus yhteistyöstä varustamoiden kanssa ja laivasiivous on yksi erikoisosaamisalueemme. Huolehdimme usean aluksen hyttien ja yleisten tilojen siivouksesta eri satamissa Suomessa ja Ruotsissa ja vuosittain siivoamme yli 0,7 miljoonaa hyttiä. Työmme laatutason varmistaa selkeät toimintamallit yhdistettynä joustavuuteen ja nopeaan reagointikykyyn. Tiukasta aikataulusta huolimatta N-Clean-siivouksen laatu on aina huipputasolla.

Ylläpitosiivoustöiden lisäksi teemme jokaisella aluksella räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.