Me välitämme

Toiminnassamme näkyy asiakaslähtöisyys, yrittäjähenkisyys ja kunnianhimoisuus kehittyä aina paremmaksi kumppaniksi, hyvää fiilistä unohtamatta.

Yrityksestämme

N-Clean Oy on Rauno ja Helenan Nurmen vuonna 2004 perustama siivouspalveluyritys. Tytäryhtiö N-Clean Ab on toiminut Ruotsissa vuodesta 2011. Yhtiön enemmistön on tammikuusta 2019 alkaen omistanut ruotsalainen perheyhtiö MIAB Ab. Perheyhtiöt N-Clean ja MIAB jakavat samanlaiset arvot ja toimintakulttuurin. Yhtiöiden tavoitteena on kasvaa entistä vahvemmaksi pohjoismaiseksi toimijaksi. Vuonna 2018 N-Cleanin liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli lähes 2000.

Palveluprosessistamme

Näiden yli 30 vuoden aikana joina olemme työskennelleet toimialalla, olemme kehittäneet asiakkuuden elinkaaren mukaisen palveluprosessin. Se sisältää siivouspalvelukonseptin jokaiselle siivottavalle tilalle selkeillä toimintatavoilla ja rutiineilla. Konsepti on kehitetty yhteistyössä alan johtavien siivousaine ja -välinetoimittajien kanssa. Kaikki työntekijämme työskentelevät saman toimintamallin mukaan ja käyttävät viimeisimpiä menetelmiä ja materiaaleja, jotka takaavat tasalaatuisen siivoustyön jäljen.

Kumppanuudestamme

Uskomme kumppanuuteen. Aktiivinen yhteistyö antaa kokemuksemme mukaan parhaat tulokset. Mottomme on että ”meidän henkilökunta on teidän henkilökunta” ja ”teidän tilat ovat meidän tilat”. Lähtökohtamme on aina asiakkaan tarpeet ja räätälöimme työt asiakkaidemme odotusten ja toiveiden mukaisesti. Tiedämme että joustavuus on merkitsevää asiakkaidemme toiminnalle. Matala organisaatiomme mahdollistaa ketterän reagoinnin ja nopean päätöksenteon sekä taloudellisen, ympäristöystävällisen, vastuullisen ja laadukkaan siivouspalveluratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme kysymyksiin ja palvelemme mielellämme!

kiinteistötyonantajat-Vastuullinen yritys
Luotettava Kumppani -merkki
Close Menu