Hotellisiivous

Loma- työ- tai minkä tahansa muun matkan aikana hotelli on asiakkaan koti. Pehmeät pyyhkeet ja puhtaat lakanat, loistavat kaakelit sekä raikkaan viihtyisät kokoustilat ovat asioita, joita hotellissa asioiva vierailultaan odottaa. Jos nämä yksityiskohdat ovat sekä huoneistojen/huoneiden että yleisten tilojen suhteen kunnossa, palaa asiakas hotelliin uudestaan ja uudestaan.

N-Clean on vuosien ajan tehnyt yhteistyötä Pohjoismaiden suurimpien hotelliketjujen sekä yksityisten toimijoiden kanssa ja vuositasolla siivoamme noin viisi miljoonaa hotellihuonetta. Tämän mahdollistaa kykymme kohdistaa ja mitoittaa siivous muun muassa sesonkien, tapahtumien ja muiden muuttujien mukaan. Resursointi, logistiikka ja työvuorot suunnitellaan jopa minuuttien tarkkuudella aina kohteen yksilöllisiä tarpeita mukaillen, nopeallakin aikataululla. Nopea reagointi ja asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia, mikä näkyy myös työn tuloksessa.

Hotellikohteissa tarjoamme siivouksen lisäksi erilaisia lisä- ja tukipalveluita kuten aamiaispalvelua, tiskaus- ja kokouspalveluita sekä tuotemyyntiä.

Lapland Hotelsissa vallitsee arktisen raikas tunnelma, joka ei jätä ketään kylmäksi

Lapland Hotels viestii jo pelkällä nimellään tämän lähes 60 vuotta majoitus- ja elämyspalveluita tarjonneen hotelliketjun ainutlaatuisuudesta.

Lue lisää

Omaleimaisuutta aina markkinoinnista siivoukseen – Clarion Hotelsin siisteydestä eivät vastaa siivoojat, vaan arvostetut style managerit

Nordic Choice Hotels -ketjuun kuuluva Clarion-brändi on monelle suomalaiselle tuttu, vaikkei itse olisi koskaan sen hotelleissa yöpynytkään.

Lue lisää