Hotellisiivous-Kuvake
Laivasiivous-Kuvake
Toimitilasiivous-Kuvake

Siisti palvelukokonaisuutemme – viimeistä piirtoa myöten

Olemme ammattilaisia siivoamaan asiakkaittemme asiakkaiden tiloja kuten hotellihuoneita ja hyttejä. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat aina myös pienten mutta ratkaisevien yksityiskohtien huomiointi, ne kertovat laadusta.

Hotellisiivous

Meillä on vahvaa hotelliosaamista monen vuosikymmenen verran. Tunnemme mitä on hotellin arki ja haluamme tarjota hotellin asiakkaille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Osaamme myös lomahuoneistosiivouksen logistiikan ja tiedämme miten se hoituu sujuvasti niin kesähelteillä kuin talven paukkupakkasillakin. Olemme vuosikymmeniä edelleen kehittäneet palveluprosessiamme ja järjestelmiä edesauttamaan laadukasta lopputulosta asiakkaillemme. Huolehdimme majoitustilakohteissa niin huonesiivouksesta kuin yleisten tilojen puhtaudesta. Palvelukokonaisuutemme täydentyy erilaisilla lisä- ja tukipalveluilla kuten aamiaispalvelu, tiskaus- tai kokouspalvelu, tai tuotemyynti.

Laivasiivous

Laivasiivouksen vaatimukset ja aikataulut ovat meille tuttuja. Meillä on todellisia tähtiä ja kovia konkareita huolehtimassa työn sujuvuudesta ja laadukkaasta työn jäljestä onpa aikaa alle tunti tai reilusti enemmän. Työmäärien muutokset ovat meille tuttuja ja meillä on taitoa reagoida niihin nopeasti. Haluamme tarjota laivojen asiakkaille parhaan mahdollisen risteilykokemuksen. Huolehdimme usean aluksen hyttien ja yleisten tilojen siivouksesta eri satamissa Suomessa ja Ruotsissa. Ylläpitosiivoustöiden lisäksi teemme jokaisella aluksella räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Laivasiivous-TallinkSilja-M/S Baltic Princess
Toimitilasiivous

Toimitilasiivous

Toimitilasiivouskohteissamme tapahtuu asiakaskohtaamisia kymmeniä tuhansia päivittäin. Me saamme siitä energiaa ja varmistamme omalta osaltamme arjen hyvinvointia ja sujuvuutta. Huolehdimme erilaisten liiketilojen kuten ruokakauppojen ja tavaratalojen raikkaudesta ja puhtaudesta. Palveluprosessimme kattaa kiinteistöjen erilaiset tilat ja olemme kokeneita toimijoita liikekiinteistöjen lisäksi erilaisissa julkisissa tiloissa ja ympäristöissä. Uskomme kumppanuuteen ja kokonaispalvelumalliin myös toimitilakohteissamme ja mielellämme huolehdimme erilaisista avustavista tehtävistä ja tarviketäydennyksistä.

Yhteistyökumppaneitamme

Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme työskennellä eri toimialoilla toimivien ja eri suuruisten kumppaneiden kanssa.

Close Menu