Tervetuloa N-Cleanin verkkokauppaan!

Täältä voit varata huoneistosiivouksen Vierumäen alueen lomahuoneistoihin sekä tilata niihin lisäpalveluita. Lisätietoja tilauksen tekemiseen löydät Miten tilaat -kohdasta.

Siivouksista

Huomioithan, että tilaus tulee tehdä viimeistään kolme päivää ennen lähtöpäivääsi. Jos kuitenkin olet unohtanut tilata siivouksen ajoissa, voit olla yhteydessä suoraan siivouspalveluumme ja kysyä mahdollisuudesta kiiresiivoukseen. Kyselyt voit laittaa osoitteeseen: vierumaki@nclean.fi. Veloitamme hinnaston mukaisen kiirelisän liian myöhään varatuista palveluistamme.

Lisäpalveluista

Huoneistoihin on mahdollista tilata lisäpalveluita, kuten liinavaatteita, syöttötuolin, potan, pinnasängyn, takan tuhkien tyhjennyksen tai grillin puhdistuksen. Jos otat huoneistoon mukaan lemmikkisi, muistathan varata lisäpalveluksi lemmikkihuonesiivouksen. Mikäli lemmikkihuonesiivousta ei ole etukäteen tilattu ja myöhemmin todetaan lemmikkieläimen olleen huoneistossa, veloitamme ylimääräisen lemmikkieläinsiivousmaksun 100€/huoneisto. Nämä kaikki lisäpalvelut voit tilata lisäpalvelut kohdasta.

Näytetään kaikki 24 tulosta