Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • Siivooja

  Haemme palvelukseemme Lempäälään

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme kauppakeskustilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on pääsääntöisesti aamuisin ja päivisin, sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 20 h / 3vko. Työssä on mahdollisuus myös lisätunteihin. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös koulutusta ja aikaisempaa kokemusta siivousalalta, perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Kovanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 22.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0023

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • Iglusiivoojia

  Etsimme palvelukseemme Rovaniemen alueen asiakaskohteeseemme

  IGLUSIIVOOJIA

  talvesesongin ajaksi 2017-2018.

  Iglusiivoojan työ koostuu hotellin iglujen siivouksesta. Työtä tehdään pääosin päivällä huoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhteet ovat osa-aikaisia, vähintään 30 h / 3 vko. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian ja työtä on tarjolla maaliskuulle asti.

  Etsimme työtehtäviin henkilöitä, jotka ovat näppäriä, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Ajokortti katsotaan eduksi. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lisätietoja tehtävistä antaa kohde-esimies Annemari Rantataro, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 22.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=roi0021

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • Kerroshoitaja

  Haemme palvelukseemme Kuopioon osa-aikaista

  KERROSHOITAJAA 

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla ja kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen (20h / 3 vko). Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.1.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=kio0016

  Ainoastaan linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • kerroshoitajia / siivoojia

  Haemme Jyväskylään osa-aikatyöhön

  Kerroshoitajia ja siivoojia

  Kerroshoitajan työ koostuu hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme vakituista osa-aikaista (20-40 h/3 vko) työtä, jolloin työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työ alkaa heti.

  Kerroshoitotyön lisäksi etsimme kohteisiimme siivoojia aloittamaan työt ensi vuoden alussa. Työ koostuu ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 06.00-08.00 välillä. Aamuvuoron jälkeen on mahdollista jatkaa työskentelyä Jyväskylän alueen muissa kohteissamme.

  Toivomme sinulta neuvokkuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Mieleltäsi olet joustava, työssä kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, tai kuitenkin viimeistään 31.12.2017 mennessä oheisesta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=jyv0032

   

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KOHDEOHJAAJA

  Haemme hotelliasiakaskohteeseemme Porvooseen kohdeohjaajaa.

  Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohteen esimiehen apuna ja ”oikeana kätenä”. Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä päivittäinen siivoustyö. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin vähintään 90 h/kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme avaraa ja positiivista asennetta työhön. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0070

  Vain linkin kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan. Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

   

 • SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme Ouluun osa-aikatyöhön siivoojaa.

  Siivoojan työ koostuu ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 06.00-08.00 välillä. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä, vähintään 30 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa tammikuun alussa.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Suomen kielen taito on välttämätön.

  Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0046

  Lisätietoja tehtävistä antaa kohdepäällikkö Jaana Vilppola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.
  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KERROSHOITAJIA / AAMIAISHOITAJIA / YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA

  Haemme asiakaskohteisiimme Ouluun osa-aikaisia kerroshoitajia, aamiashoitajia ja yleisten tilojen siivoojia.

  Kerroshoitajan/aamiaishoitajan työ koostuu hotellihuoneiden siivouksesta ja hotellin aamupalalla avustamisesta. Kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä vähintään 30-60 tuntia / 3 viikossa.
  Lisäksi etsimme yhtä avustavaa henkilöä kerroshoitoon viikonlopputekijäksi. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä tälle henkilölle vähintään 5-10 tuntia / 3 viikossa. Työntekijällä on oltava oma auto käytössä. Anniskelupassi katsotaan eduksi.


  Yleisten tilojen siivooja vastaa hotellin yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työaika on arkisin klo 05.30 alkaen ja viikonloppuisin 06.30 alkaen. Tarjoamme osa-aikaista, vakituista työtä vähintään 60 tuntia / 3 viikossa.


  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.


  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0045


  Lisätietoja tehtävistä antaa kohdepäällikkö Jaana Vilppola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.
  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • SIIVOOJA

  Haemme palvelukseemme Mikkeliin osa-aikatyöhön

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 06.00-08.00 välillä. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä, vähintään 30 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa heti.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Suomen kielen taito on välttämätön.

  Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ant0003

   

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJA

  Haemme palvelukseemme Kuusamoon

  KERROSHOITAJAA / SIIVOOJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomahuoneistojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta, jossa työskentelet. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen, osa-aikainen kerroshoitaja/siivooja 40 h / 3 viikossa tai määräaikainen, osa-aikainen vaihtopäiväsiivooja 15h / 3 viikossa. Aloitus 1.12.2017

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja ajokortti katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Aila Karjalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Hae tehtävää alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=kmo0014

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KERROSHOITAJIA, TAMPERE

  Etsimme palvelukseemme hotelli-asiakaskohteisiimme Tampereelle useita kerroshoitajia.

  Työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. 

  Työsuhteet ovat vakituisia ja osa-aikaisia. Tehtävästä riippuen tarjoamme töitä vähintään 10-90 tuntia / 3 viikossa. Työvuorot ajoittuvat viikolle sekä viikonlopuille vaihtelevasti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin. Hakijoilta toivomme hyvää suomen kielen osaamista. Englannin kielen osaaminen, ajokortti, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, työssä kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, tai kuitenkin viimeistään 30.12.2017 mennessä oheisesta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0022

  Lisätietoja tarvittaessa antaa Hanna Kovanan, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

   

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJA

  Haemme palvelukseemme Sallaan

  KERROSHOITAJAA / SIIVOOJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomahuoneistojen, kokoustilojen, kylpylän, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta, jossa työskentelet. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen, osa-aikainen kerroshoitaja/siivooja 50 h / 3 viikossa tai määräaikainen, osa-aikainen vaihtopäiväsiivooja 30h / 3 viikossa. Aloitus 1.12.2017

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja ajokortti katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Aila Karjalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Hae tehtävää alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=sla0006


  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJIA

  Haemme palvelukseemme osa-aikaiseen työhön

  SIIVOOJAA JA KERROSHOITAJIA

  kylpylähotellin yleisten tilojen siivoukseen sekä hotellihuoneiden ja huoneistojen siivoukseen asiakaskohteeseemme Turkuun.

  Yleisten tilojen siivoja siivoaa kylpylähotellin yleisiä tiloja. Työ koostuu aulatilojen, ravintoloiden sekä pukuhuone – ja urheilutilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot ovat vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin välillä klo 06-11. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 75h / 3 viikossa. Tehtävässä on mahdollisuus hankkia lisätunteja kerroshoidosta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Kerroshoitajan työ koostuu hotellihuoneiden ja huoneistojen siivouksesta kylpylähotellissa. Työtä tehdään päivällä huoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin välillä 9-16. Tarjoamme kahdelle henkilölle vakituista, osa-aikaista työtä 60h / 3 viikossa. Lisäksi on mahdollisuus hankkia lisätunteja yleisten tilojen siivouksesta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 15.12.2017 mennessä:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0040

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  CLEANER/HOUSEKEEPERS

  We are looking for part-time

  CLEANER AND HOUSEKEEPERS

  To clean public areas and hotel rooms to spa hotel in Turku.

  Public area cleaner cleans public areas, lobby, restaurants, dressing rooms and sports premises. Work shifts vary from Monday to Sunday during 06-11. We offer permanent, part-time work 75hours / 3 weeks. There is a possibility to get extra hours from housekeeping. Work starts immediately when suitable person is found.

  Housekeeper cleans hotel rooms and apartments in a spa hotel on day time after customers checked out of the hotel rooms. Work shifts vary from Monday to Sunday during 9-16. We offer for two persons permanent, part-time work 60h / 3 weeks. There is a possibility to get extra hours from public area cleaning. Work starts immediately when suitable person is found.

  We hope precise working with commitment, positive attitude and good physical condition. You are reliable, cooperative and flexible and you work naturally in customer service situations. Education in cleaning sector is an advantage and we appreciate previous experience from cleaning. We will familiarize you for the job anyway. Working languages are Finnish and English.

  Fill up an application soon but no later than 19.11.2017:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0040

   

 • SIIVOOJIA

  Haemme nyt asiakaskohteeseemme Raision Kauppakeskukseen

  SIIVOOJIA

  Siivoojan työ koostuu eri kauppakeskustilojen siivouksesta ja puhtaanpidosta. Työvuoroja on vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin klo 06.00-23.00 välillä. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä kahdelle henkilölle vähintään 30 tuntia / 3 viikossa ja yhdelle henkilölle vähintään 75 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa heti.

  Toivomme sinulta itsenäistä työskentelytapaa. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joustava, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa ja ajokortti ja aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleanilaiseksi.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 17.12.2017 mennessä:
  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0039

  Pidä kiirettä, sillä avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • CLEANERS / SIIVOOJIA

  We have a part-time job for you in Turku area. Come and join us!

  We are looking for two

  CLEANERS

  to work at Turku Harbour terminal. The cleaner's work consists of cleaning our customer’s terminal area and other maintenance services. We want the cleaner to be brisk, self-motivated and service-minded to the job. Training and experience in the cleaning sector are considered to be an advantage. The working hours are in the morning and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends. We offer part-time work, at least 60 hours / 3 weeks, but there is possibility to do extra hours. The employment relationship is permanent and the work begins after summer.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and customer friendly. We wish the applicant can comminicate both in Finnish and in English.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 31.12.2017:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0031

  Meillä on sinulle osa-aikainen työpaikka – tule meille töihin!

  *************

  Haemme palvelukseemme Turun satamaan kahta

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme terminaalitilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Siivoojalta toivomme reipasta, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Koulutus ja kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Työtä on aamuisin ja iltaisin vaihtelevasti. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista työtä, vähintään 60 tuntia / 3 viikossa. Mahdollisuus tehdä lisätunteja. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa kesän jälkeen.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 31.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0031

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  We are looking for new agile workers for ship cleaning in Turku area. We need new pair of hands continuously during the fall. Come and join us!

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning. The working hours are in the mornings and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15-45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 31.12.2017:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0026

   

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN 

  Tarvitsemme uusia ketteriä tekijöitä Turkuun laivasiivoukseen. Uusille käsipareille meillä on tarvetta koko syksyn ajan. Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme!

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta.  Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15-45 tuntia / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen tai englannin kielen taitoa. Työlupa on välttämätön.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 31.12.2017 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0026

  Haemme nyt Kuusamoon sijaitsevaan kylpylähotelliin