Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • KOHDEohjaaja

  Meillä on sinulle työpaikka – tule meille töihin!

  Haemme palveluksemme Lahteen hotelliasiakaskohteeseemme

  KOHDEOHJAAJAA

  Kohdeohjaajana vastaat esimiehen apuna hotellikohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on siivousalankokemusta ja esimieskokemuskin katsotaan eduksi. Osallistut myös puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Olet ripeä, oma-aloitteinen ja omaat hyvän fyysisen kunnon. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 90 - 112,5 tuntia / kolmessa viikossa, jolloin vuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, pääosin aamuisin ja päivisin. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Toivomme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Olet luotettava, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja joustava.

  Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohdeohjaaja Lahti".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KOHDEPÄÄLLIKKÖ

  Meillä on sinulle työpaikka – tule meille töihin!

  Haemme palvelukseemme Saariselän alueelle 

  KOHDEPÄÄLLIKKÖÄ

  Kohdepäällikkönä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Vastuualueeseesi kuuluu myös lomahuoneistoja. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Teet töitä kehittävällä otteella. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2019 asti (jatko mahdollinen), 112,5 h / kolmessa viikossa. Työ on päivätyötä ma – la, joskus vapaapäivä voi olla viikolla. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Tehtävien hoitamisen edellytyksenä on ajokortti (b) sekä suomen ja englannin kielen taito. Edellytämme sinulla olevan myös siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tunnet siivouspalvelurutiinit. Olet hyvä organisoimaan, olet asenteeltasi asiakaslähtöinen ja kykenet tulosajatteluun. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.6.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  otsikolla ”Kohdepäällikkö”.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Anna-Maija Määttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön, jossa arvoista johdetut toimintaohjeet ja tavoitteet auttavat kulkemaan kohti yrityksen yhteisiä päämääriä. Meillä on töissä iloista porukkaa ja hyvällä fiiliksellä mennään!

   

 • KOHDE-ESIMIES

  Meillä on sinulle työpaikka – tule meille töihin!

  Haemme palveluksemme Ylihärmään hotelliasiakaskohteeseemme

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies Ylihärmä".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • pALVELUOHJAAJA

  Meillä on sinulle työpaikka – tule meille töihin!

  Etsimme energistä ja oma-aloitteista

  PALVELUOHJAAJAA

  laivasiivoukseen Turun alueelle. Tehtävänäsi on huolehtia risteilyalusten hyttien ja yleistentilojen puhtaanpidosta ja vastuullasi on laivasiivouksen työn organisointi, siivoojien perehdytys sekä työnjohdolliset asiat, kuten tuntien syöttö, laskutuksen tekeminen ja reklamaatioiden hoitaminen. Toimit palveluesimiehen ”oikeana kätenä” ja osallistut myös itsekin tarvittaessa suorittavaan työhön. Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työn, vähintään 60 h/3 viikossa. Lisätunteihin saattaa olla mahdollisuus. Työvuorot ajoittuvat vaihtelevasti aamu-, ilta- tai päivävuoroihin maanantaista sunnuntaihin. Työ alkaa kesäkuussa.

  Toivomme sinun olevan joustava, helposti lähestyttävä ja innostava. Palveluohjaajan työ edellyttää hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä vahvaa siivousalan osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Siivoustyönohjaajan tai laitoshuoltajan koulutus sekä ajokortti (b) katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 15.6.2018 mennessä:

  http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0045

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työ on mielenkiintoinen ja vaihteleva, asiakaskohteissamme on iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö. Tule mukaan siis innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

  Haemme Tokmannin myymälöihin valtakunnallisesti eri paikkakunnille

  palveluohjaajia ja esimiehiä

   

  PALVELUOHJAAJANA toimit siivoojien esimiehenä ja vastuullasi on toimitilasiivouksen organisointi, perehdytys sekä siihen liittyvät työnjohdolliset tehtävät. Tulet itsekin osallistumaan suorittavaan työhön. Olet joustava, teet töitä innostavalla otteella ja toimit tehokkaasti paineenkin alla. Palveluohjaajana saat näyttää organisointikykysi sekä tehdä nopeita ja itsenäisiä päätöksiä.

  ESIMIEHENÄ olet kokonaisvastuussa alueesi asiakkuuksista, henkilöstöstä ja kannattavuudesta. Olet hyvä organisoimaan, olet asenteeltasi asiakaslähtöinen ja kykenet tulosajatteluun. Lisäksi sinulla on usean vuoden kokemus työnjohdollisista tehtävistä, siivousalan tuntemus ja koulutus.

  Tehtävien hoitamisen edellytyksenä on ajokortti (b) sekä suomen ja englannin kielen taito. Työ alkaa heinäkuun alussa.

  Etsimme rautaisia siivousalan ammattilaisia ja tarjoamme mielenkiintoisen ja vakituisen työn puhtaanapitopalvelualalla. Tule mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön, jossa arvoista johdetut toimintaohjeet ja tavoitteet auttavat kulkemaan kohti yrityksen yhteisiä päämääriä. Meillä on töissä iloista porukkaa ja hyvällä fiiliksellä mennään!

  Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 8.6.mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”Palveluohjaaja/esimies”. Kerro hakemuksessasi myös mihin paikkakunnalle haet töihin.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA

  Etsimme palvelukseemme osa-aikaiseen työhön

  YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA

  hotelli- ja ravintola-asiakaskohteisiimme Turkuun. Työ koostuu hotellin yleisten tilojen siivouksesta sekä hotellin yhteydessä toimivien ravintoloiden ja yökerhon siivouksesta. Mahdollisuus on osallistua myös kerroshoitotyöhön, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä vähintään 75-90 tuntia / 3 viikossa. Tarjoamme mahdollisuutta tehdä työtä myös pienemmillä sopimustunneilla ja esim. vain viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään toukokuun lopussa.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.5.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0044

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA (KESÄTYÖ)

  Etsimme Turkuun kesätöihin siivoojia / kerroshoitajia

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla varhain, mutta kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Tarjoamme osa-aikaista kesätyötä, 45 – 75h / 3 viikossa. Työsuhteet alkavat viimeistään kesäkuun alussa, mutta työ on mahdollista aloittaa jo aiemmin esimerkiksi viikonloppuisin. Työtä on tarjolla vähintään elokuun loppuun.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.5.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0043

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN / CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme! Palkkaamme Turkuun kesäksi

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta, joka alkaa touko-kesäkuussa jatkuen elo-syyskuulle. Tehtävään perehdytys alkaa osalla jo mahdollisesti huhtikuussa. Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla.

  Etsimme kesätyöntekijöitä, jotka voivat sitoutua työhön vähintään elokuun loppuun asti, mielellään syyskuun loppuun asti. Mahdollisuus jatkaa työtä myös syksyn jälkeenkin esimerkiksi opiskelun ohessa. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15 - 45 h / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen ja/tai englannin kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Työlupa on välttämätön.

  Olet meille tärkeä voimavara ja arvostamme sinua. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa http://www.kesaduuni.org jolloin sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 30.6.2018 osoitteessa: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0042. Valitse Toiveet-välilehdellä kohta ”kesätyöntekijä” ja haluamasi työskentelypaikkakunta (Turku), jotta hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  *************************

  Come and join us! We are looking for summer

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning, starts in May-June and continues until August-September. The working hours are in the mornings and the evenings.

  We hope you are able to work at least until the end of August and there are good chances to continue working with us later on. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15 - 45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  You are worth to us and we appreciate you. We participate in Vastuullinen kesäduuni 2018 – campaign http://www.kesaduuni.org and therefore we are adhered to the principles of good summer job.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 30.6.2018: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0042. Pick “summer worker” status (kesätyöntekijä) that your application will be directed correctly.