Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • PERUSPESIJÄ

  Etsimme palvelukseemme Helsingin alueelle

  PERUSPESIJÄÄ

  useisiin asiakaskohteisiimme tekemään peruspuhdistustehtäviä ja päivittäistä puhtaanapitoa. Tarjoamme vakituista, vähintään 90 h/3 viikossa, työtä. Työvuoroja on vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin, päiväsaikaan ja iltaisin. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta edellytämme siivousalan kokemusta- tai koulutusta sekä peruspesuosaamista. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena on työtä pelkäämätön asenne, oma-aloitteisuus sekä sujuva suomen kielen taito. Ajokortti ja oma auto ovat myös vaatimuksena, sillä asiakaskohteet sijaitsevat eri suunnilla Helsingin seutua.

  Toivomme sinulta itsenäistä työskentelytapaa. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 6.5.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0078

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA (KESÄTYÖ)

  Etsimme Turkuun kesätöihin siivoojia / kerroshoitajia

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla varhain, mutta kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Tarjoamme osa-aikaista kesätyötä, 45 – 75h / 3 viikossa. Työsuhteet alkavat viimeistään kesäkuun alussa, mutta työ on mahdollista aloittaa jo aiemmin esimerkiksi viikonloppuisin. Työtä on tarjolla vähintään elokuun loppuun.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 31.5.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0043

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 •  

  SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Rovaniemelle kesäksi

  SIIVOOJIA

  Siivoojan työ koostuu eri toimitilojen ja tuotantotilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme viidelle henkilölle osa-aikaista kesätyötä, vähintään 60h / 3 viikossa. Työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin aamu – ja iltavuoroihin. Työ alkaa toukokuun aikana ja kestää elokuun loppuun.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Soili Gullstén, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.4.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=roi0023

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KERROSHOITAJA

  Haemme palvelukseemme Hämeenlinnaan

  KERROSHOITAJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Kerroshoitovuoroja tehdään aamupäivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta; työvuorot ajoittuvat päiväsaikaan sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen (60h / 3 vko). Lisäksi haemme kerroshoitajaa vakituiseen viikonlopputyöhön (15 h / 3 vko). Työt alkavat mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.4.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hml0020

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KOHDE-ESIMIES, KOHDEOHJAAJA JA KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Lahteen uuteen kohteeseemme

  Kohde-esimiestä, kohdeohjaajaa ja useita kerroshoitajia / siivoojia

  KOHDE-ESIMIES 

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

   


  KOHDEOHJAAJA

  Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohteen esimiehen apuna ja ”oikeana kätenä”. Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä päivittäinen siivoustyö. Työsuhde on vakituinen ja vuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin vähintään 90 h/kolmessa viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme avaraa ja positiivista asennetta työhön. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat ravintolatilojen, kokoustilojen, saunojen sekä hotellin muiden yleisten tilojen siivouksesta.Tarjoamme vakituista työtä sekä kokaikaisissa että osa-aikaisissa työsuhteissa. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. 

  Toivomme hakijoilta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Edellytämme suomen kielen taitoa, sillä työskentelykieli kohteessa on suomi. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme siivousalan kokemusta tai koulutusta, mutta perehdytämme joka tapauksessa tehtävään.

  Laitathan hakemuksesti tulemaan mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään 30.4.2018.

  Kohde-esimiehen hakemukset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Hae kohdeohjaajan tehtävää osoitteessa: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=lah0001

  Hae kerroshoitajan / siivoojan tehtävää osoitteessa: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=lah0002


  Lisätietoja: 14.-15.3.2018 klo 16-17, liiketoimintajohtaja Kosti Talala 040 6681 704. 

  Hae pian ja tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • PALVELUOHJAAJA, HELSINKI

  Haemme palvelukseemme asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle

  PALVELUOHJAAJAA

  Huolehdimme myymälöiden, koulujen ja eri toimitilojen puhtaanpidosta, jolloin palveluohjaajana ja siivoojien esimiehenä sinun vastuullasi on toimitilasiivouksen organisointi, perehdytys sekä siihen liittyvät työnjohdolliset asiat. Osallistut itsekin suorittavaan työhön. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin ja työt ajoittuvat aamu, ilta tai tarvittaessa yövuoroihin riippuen asiakkaasta. Tarjoamme vakituista kokoaikaista työtä, 112,5h / 3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Etsimme rautaista siivousalan ammattilaista joka hallitsee yleisimpien siivouskoneiden käytön, peruspuhdistukset sekä puhdistusaineet. Tehtävän hoito vaatii hyvää ylläpito- ja perussiivouskokemusta toimitilasiivouksen kohteista, joten aiempi kokemus siivoustyöstä on välttämätön ja laitoshuoltajan koulutus on plussaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (b) ja suomen sekä englannin kielen osaamista, jotta yhteistyö asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa on saumatonta.

  Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.5.2018 mennessä linkin kautta: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0076

  Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • OHJAAJA, KIRKKONUMMI

  Haemme asiakaskohteeseemme Kirkkonummelle

  OHJAAJAA

  Ohjaajana ja siivoojien esimiehenä sinun vastuullasi on myymäläkohteen siivouksen organisointi, perehdytys sekä siihen liittyvät työnjohdolliset asiat. Osallistut itsekin päivittäiseen siivoustyöhön ja toimit päivystäjänä vuorosi aikana. Työvuoroja on iltaisin ja yöaikaan 12 - 20 sekä 21 – 3. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 112,5h / 3 vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Etsimme rautaista siivousalan ammattilaista joka hallitsee yleisimpien siivouskoneiden käytön, peruspuhdistukset sekä puhdistusaineet. Tehtävän hoito vaatii hyvää ylläpito- ja perussiivouskokemusta toimitilasiivouksen kohteista, joten aiempi kokemus siivoustyöstä on välttämätön ja laitoshuoltajan koulutus on plussaa. Tehtävässä menestymisen kannalta suomen ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

  Lähetä hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä linkin kautta: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0075.

  Työ on mielenkiintoinen ja vaihteleva, asiakaskohteessamme on iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö. Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN / CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme! Palkkaamme Turkuun kesäksi

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta, joka alkaa touko-kesäkuussa jatkuen elo-syyskuulle. Tehtävään perehdytys alkaa osalla jo mahdollisesti huhtikuussa. Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla.

  Etsimme kesätyöntekijöitä, jotka voivat sitoutua työhön vähintään elokuun loppuun asti, mielellään syyskuun loppuun asti. Mahdollisuus jatkaa työtä myös syksyn jälkeenkin esimerkiksi opiskelun ohessa. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15 - 45 h / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen ja/tai englannin kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Työlupa on välttämätön.

  Olet meille tärkeä voimavara ja arvostamme sinua. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa http://www.kesaduuni.org jolloin sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 30.4.2018 osoitteessa: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0042. Valitse Toiveet-välilehdellä kohta ”kesätyöntekijä” ja haluamasi työskentelypaikkakunta (Turku), jotta hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  *************************

  Come and join us! We are looking for summer

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning, starts in May-June and continues until August-September. The working hours are in the mornings and the evenings.

  We hope you are able to work at least until the end of August and there are good chances to continue working with us later on. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15 - 45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  You are worth to us and we appreciate you. We participate in Vastuullinen kesäduuni 2018 – campaign http://www.kesaduuni.org and therefore we are adhered to the principles of good summer job.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 30.4.2018: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0042. Pick “summer worker” status (kesätyöntekijä) that your application will be directed correctly.

   

 • SIIVOOJA


  Haemme nyt palvelukseemme Karjaalle osa-aikatyöhän

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme myymälä -ja ravintolasiivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään aamuisin 5.30 alkaen 3-4 tuntia päivästä riippuen. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 75 h / 3 vko. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

  Siivoojalta toivomme reipasta, joustavaa, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta työhön. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi! Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Lähetä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0074.

  Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • PALVELUESIMIES


  Haemme nyt palvelukseemme Turkuun

  PALVELUESIMIESTÄ

  Palveluesimiehenä vastaat alueen toimitilapuolen asiakkuuksista ja asiakasyhteistyöstä, siivoustyön konseptin mukaisesta toiminnasta ja henkilökunnan hyvinvoinnista sekä johdat omaa aluettasi yrityksen johtamisjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi toimit esimiehenä alueen palveluohjaajille; koulutat ja huolehdit esimiesten perehdytyksestä, johdat omaa tiimiäsi kohti onnistumisia ja vastaat oman alueesi operatiivisesta toiminnasta.

  Palveluesimiehen työ edellyttää useamman vuoden kokemusta alan työnjohdollisissa tehtävissä, siivousalan tuntemusta ja koulutusta. Edellytämme lisäksi asiakaslähtöistä asennetta, kykyä tulosajatteluun sekä hyvää organisointikykyä. Johdat tiimiäsi päämäärätietoisesti, olet avoin uusille haasteille ja sinulla on innovatiivinen ote työhön. Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito ja ajokortti ovat edellytyksiä palveluesimiehen työssä. Tehtävässäsi raportoit palvelujohtajalle.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn 112,5h / 3 viikossa. Työssäsi pystyt itse aidosti vaikuttamaan tehtäväsi ja vastuualueesi kehitykseen. Saat esimiehen tuen työssä menestymiseen sekä käyttöösi viimeisimmät järjestelmät ja työvälineet. Mielenkiintoinen ja kansainvälinen ympäristö ja iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö odottaa sinua. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten hae jo nyt!

  Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mahdollisimman pian mutta viimeistään 30.4.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelujohtaja Marjo Reyes p. 040-940 1103.

   

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJA/PERUSPESIJÄ


  Haemme palvelukseemme Oulun alueelle

  SIIVOOJAA/PERUSPESIJÄÄ

  useisiin asiakaskohteisiimme tekemään peruspuhdistustehtäviä ja päivittäistä puhtaanapitoa. Tarjoamme vakituista, vähintään 60 h/3 viikossa, työtä. Työvuoroja on vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin, päiväsaikaan ja iltaisin. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta edellytämme siivousalan kokemusta- tai koulutusta sekä peruspesuosaamista. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena on työtä pelkäämätön asenne, oma-aloitteisuus sekä sujuva suomen kielen taito. Ajokortti ja oma auto ovat myös vaatimuksena, sillä asiakaskohteet sijaitsevat eri suunnilla Oulun seutua.

  Toivomme sinulta itsenäistä työskentelytapaa. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0047

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KOHDE-ESIMIES

  Haemme palvelukseemme Tampereen hotellikohteeseemme

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies, Tampere".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • KESÄTYÖ / SUMMER JOB

  Tule meille kesätöihin. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi sellaisia taitoja joista hyödyt lopun elämääsi. Kokeilisitko tänä kesänä miltä tuntuu tarttua toimeen ja tehdä puhtautta?

  Palkkaamme Suomessa eri paikkakunnille satoja kesätyöntekijöitä

  KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA hotelli- ja toimitilasiivoukseen

  Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla ani varhain. Hotellin yhteydessä toimivissa kylpylöissä on monenlaisia tehtäviä tarjolla, riippuen omasta siivouskokemuksestasi. Siivoojia tarvitsemme toimitilasiivoukseen, jossa tehtävät koostuvat asiakaskohteidemme toimistoiden, myymälöiden ja kauppakeskustilojen siivouksesta.

  Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Perehdytys alkaa mahdollisesti jo huhtikuussa, mutta pääosin toukokuussa. Etsimme kesätyöntekijöitä, jotka voivat sitoutua työhön vähintään elokuun loppuun asti, mielellään syyskuun loppuun asti. Työsuhde on määräaikainen.

  Kesätyöntekijä-hakijoilta toivomme suomen ja englannin kielen taitoa. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin. Tämä kesätyö kartuttaa sellaisia taitoja, joista on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessakin.

  Olet meille tärkeä voimavara ja arvostamme sinua. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa http://www.kesaduuni.org jolloin sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.

  Täytä hakemus pian osoitteessa, viimeistään kuitenkin 30.4.2018: http://www.nclean.fi/rekrytointi. Valitse Toiveet-välilehdellä kohta ”kesätyöntekijä” ja haluamasi työskentelypaikkakunta, niin hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  *************************

  Come and join us in summer! We offer you, besides of the salary, skills that give benefit for you for the rest of your lives. Would you like to try this summer how does it feel to take action and make cleanliness?

  We are looking for hundreds of summer workers in different regions of Finland

  HOUSEKEEPERS / CLEANERS

  Housekeeper cleans the hotel rooms during the day time after customers have checked out of the hotel rooms. Cleaner of the public areas cleans meeting rooms, saunas, lobby and public areas. The work shifts in public area cleaning start early in the morning. There are some opportunities to work in the spas of some of the hotels depending on your cleaning work history. We need also cleaners in premises cleaning where the tasks consist of cleaning offices, stores and shopping centers.

  The shifts are during the week and also at the weekends. The familiarization to work starts possibly already in April but mostly in May. We hope you are able to work at least until the end of August and there are good changes to continue working with us later on, hopefully until the end of September. Contract of employment is temporary.

  We hope you can work both in Finnish and English. Other requirements are such as age 18 years and above and possessing a valid work permit or student permit. We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service.

  We offer you an interesting summer job in an international environment, the joyful and skilled community and comprehensive familiarization to your work. This summer job gives you the skills that are benefit for you in the future

  You are worth to us and we appreciate you. We participate in Vastuullinen kesäduuni 2018 – campaign http://www.kesaduuni.org and therefore we are adhered to the principles of good summer job.

  Fill up an application online soon but no later than 30.4.2018: http://www.nclean.fi/applications. Pick “summer worker” status in the Wishes-tab and the work location you want so that your application will be directed correctly.

   

 • KOHDE-ESIMIES

  Haemme palvelukseemme Porvoon hotellikohteeseemme

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Tehtävässä menestymisen kannalta ajokortti ja auto ovat välttämättömiä. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies, Porvoo".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • Siivooja/kerroshoitaja ja ryhmän vanhin

  Etsimme Helsingin ja Vantaan asiakaskohteisiimme

  SIIVOOJAA / KERROSHOITAJAA JA RYHMÄN VANHINTA

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden sekä kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuoroja on aamulla, kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä vähintään 60 h / 3 viikossa.

  Ryhmän vanhin toimii hotellissa esimiehen oikeana kätenä ja tuuraajana vapaapäivinä. Työtehtävät koostuvat kerroshoidon työstä, työntekijöiden opastuksesta ja perehdytyksestä sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä, vähintään 90 h / 3 viikossa.

  Toivomme hakijoilta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja koulutus katsotaan eduksi. Ryhmän vanhimman tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on välttämätöntä. Työskentelykieli kohteessa on Englanti ja Suomi.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian tai viimeistään 30.4.2018 http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0072

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme uuteen kohteeseemme lentokentän läheisyyteen Vantaalle

  KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään pääasiassa aamulla ja päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta, mutta toisinaan saattaa olla iltavuoroja. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 60 - 75h / 3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Maarit Kuronen: 040-5517603.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.4.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0071

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  We are looking for new agile workers for ship cleaning in Turku area. Come and join us!

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning. The working hours are in the mornings and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15-45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 30.4.2018:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0026

   

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN 

  Tarvitsemme uusia ketteriä tekijöitä Turkuun laivasiivoukseen. Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme!

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta.  Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15-45 tuntia / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen tai englannin kielen taitoa. Työlupa on välttämätön.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 30.4.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0026

  Haemme nyt Kuusamoon sijaitsevaan kylpylähotelliin