Siivoustyön luonne

Siivoustyö ja erityisesti majoitustilojen huonesiivoustyö, eli kerroshoito, on pitkälti käsityöammatti. Työ on perinteistä ja pysyy työpaikalla, eli työn suhteen syntyy selvä raja työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, ja meillä on hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet. Työmme on tärkeää ja se huomataan.

Työskentelemme monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa, jonne haemme innostuneita ja energisiä, positiivisia ja aitoja, luotettavia ja avoimia, ja joutuisia ja käteviä henkilöitä.

Alamme ammatteja on muun muassa siivooja, kerroshoitaja, kohde- ja palveluohjaaja, kohde-esimies, kohdepäällikkö, palveluesimies ja palvelupäällikkö.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jossa suuntautumisen voi valita kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinnon väliltä. Molemmista valinnoista on mahdollista valmistua toimitilahuoltajaksi. Lisätietoja alan koulutuksista löytyy oppilaitosten sivuilta www.salpaus.fi, www.amiedu.fi, www.edupoli.fi. Alamme esimiehelle sopiva tutkinto on esimerkiksi merkonomin, restonomin tai tradenomin tutkinto.

Lisätietoja toimialastamme sivuilta www.themesta.fi, tai kiinteistöpalvelualan työnantajaliiton sivuilta www.kiinteistopalvelut.fi.


N-Clean Oy, Linnankatu 72, 20100 Turku, Puh. 020 7432 450, nclean@nclean.fi


Avoimet työpaikat


 • SIIVOOJIA


  Haemme palvelukseemme Oulun alueelle

  SIIVOOJIA

  useisiin asiakaskohteisiimme tekemään peruspuhdistustehtäviä ja päivittäistä puhtaanapitoa. Tarjoamme vakituista, vähintään 30 h/3 viikossa, työtä. Työvuoroja on vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin, päiväsaikaan ja iltaisin.


  Hakijoilta edellytämme siivousalan kokemusta- tai koulutusta sekä peruspesuosaamista. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena on työtä pelkäämätön asenne, oma-aloitteisuus sekä sujuva suomen kielen taito. Ajokortti ja oma auto ovat myös vaatimuksena, sillä asiakaskohteet sijaitsevat eri suunnilla Oulun seutua.

  Toivomme sinulta itsenäistä työskentelytapaa. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 11.3.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=oul0047

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • yleisten tilojen siivooja / Kerroshoitaja


  Haemme palvelukseemme Saarijärvelle Summassaareen osa-aikaista

  HOTELLIN YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJAA / KERROSHOITAJAA

  Työ koostuu hotellin yleisten tilojen ja kylpylän sekä majoitustilojen siivouksesta. Yleisten tilojen sekä kylpylän siivous tehdään yöaikaan tai aikaisin aamulla. Kerroshoitotyötä tehdään päivällä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen vähintään 10 h /  3 vkos. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi linkin kautta pian tai kuitenkin viimeistään 11.3.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=svi0003

  Lisätietoja tehtävästä antaa kohde-esimies Katja Oksanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7488 465

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • Kerroshoitajia, huoneistojen ja yleisten tilojen siivoojia

  Etsimme palvelukseemme Saariselän alueelle asiakaskohteisiimme

  KERROSHOITAJIA, HUONEISTOJEN JA YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA 

  Työ koostuu hotellihuoneiden, huoneistojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta ja kohteesta, jossa työskentelet. Tarjoamme osa-aikaista työtä, vähintään 90 tuntia / 3 viikossa. Työvuoroja on pääosin päiväsaikaan, sekä arkisin että viikonloppuisin. Osa työsuhteista on vakituisia ja osa määräaikaisia. Työ alkaa vaihtelevasti eri aikaan kevään ja kesän aikana, mutta pääosa tehtävistä avautuu kuitenkin vasta marraskuussa 2018.

  Etsimme työtehtäviin henkilöitä, jotka ovat näppäriä, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Ajokortti katsotaan eduksi. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Jos kiinnostuit paikasta, hae tehtävää alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 6.3.2018 mennessä:

  Saariselkä/Ivalo: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ssk0019    

  Ilmoita hakemuksessa paikkakuntatoiveesi ”Toiveet”-välilehdellä. Työskentelykohteesi voi sijaita sekä Saariselällä että Ivalossa.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan sekä nauti samalla lumoavista Lapin maisemista!

 • KOHDE-ESIMIES

  Haemme palvelukseemme Tampereen hotellikohteeseemme

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat hotelliasiakaskohteemme operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työsuhde on vakituinen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies, Tampere".

  Pidä kiirettä, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • SIIVOJIA

  Haemme palvelukseemme Tampereelle kahta

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu erilaisten toimitilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, lisäksi yötyöt ovat mahdollisia. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 90 h / 3vko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Odotamme hakijoilta suomen ja englannin kielen taitoa. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Ajokortti katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Outi Saxberg, puh. 040 673 6068

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 4.3.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0024

  Ainoastaan sähköisesti linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • kerroshoitajia/siivoojia

  Haemme palvelukseemme Leville/Ylläkselle osa-aikatyöhön kahta

  KERROSHOITAJAA/SIIVOOJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, kylpylän, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla ja kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme osa-aikaista työtä, 90 tuntia / 3 viikossa. Työ alkaa 1.5 ja on määräaikainen 31.12.2018 asti.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, siivousalan koulutus on etu. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 27.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=lki0015

  Ainoastaan sähköisesti linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job= kio0016

  Ainoastaan linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

  Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • kerroshoitaja

  Haemme palvelukseemme Kuopioon osa-aikaista

  KERROSHOITAJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla ja kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työsuhteen (20-40h / 3 vko). Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa.

  Lisätietoja tehtävästä antaa kohdeohjaaja Ritva Kolehmainen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 762 8794.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=kio0016

  Ainoastaan sähköisesti linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

  Pidä kiirettä, sillä paikka töytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan! Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job= kio0016

  Ainoastaan linkin kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

  Pidä kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

 • KESÄTYÖ / SUMMER JOB

  Tule meille kesätöihin. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi sellaisia taitoja joista hyödyt lopun elämääsi. Kokeilisitko tänä kesänä miltä tuntuu tarttua toimeen ja tehdä puhtautta?

  Palkkaamme Suomessa eri paikkakunnille satoja kesätyöntekijöitä

  KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA hotelli- ja toimitilasiivoukseen

  Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla ani varhain. Hotellin yhteydessä toimivissa kylpylöissä on monenlaisia tehtäviä tarjolla, riippuen omasta siivouskokemuksestasi. Siivoojia tarvitsemme toimitilasiivoukseen, jossa tehtävät koostuvat asiakaskohteidemme toimistoiden, myymälöiden ja kauppakeskustilojen siivouksesta.

  Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Perehdytys alkaa mahdollisesti jo huhtikuussa, mutta pääosin toukokuussa. Etsimme kesätyöntekijöitä, jotka voivat sitoutua työhön vähintään elokuun loppuun asti, mielellään syyskuun loppuun asti. Työsuhde on määräaikainen.

  Kesätyöntekijä-hakijoilta toivomme suomen ja englannin kielen taitoa. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin. Tämä kesätyö kartuttaa sellaisia taitoja, joista on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessakin.

  Olet meille tärkeä voimavara ja arvostamme sinua. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa http://www.kesaduuni.org jolloin sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.

  Täytä hakemus pian osoitteessa, viimeistään kuitenkin 15.4.2018: http://www.nclean.fi/rekrytointi. Valitse Toiveet-välilehdellä kohta ”kesätyöntekijä” ja haluamasi työskentelypaikkakunta, niin hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

  *************************

  Come and join us in summer! We offer you, besides of the salary, skills that give benefit for you for the rest of your lives. Would you like to try this summer how does it feel to take action and make cleanliness?

  We are looking for hundreds of summer workers in different regions of Finland

  HOUSEKEEPERS / CLEANERS

  Housekeeper cleans the hotel rooms during the day time after customers have checked out of the hotel rooms. Cleaner of the public areas cleans meeting rooms, saunas, lobby and public areas. The work shifts in public area cleaning start early in the morning. There are some opportunities to work in the spas of some of the hotels depending on your cleaning work history. We need also cleaners in premises cleaning where the tasks consist of cleaning offices, stores and shopping centers.

  The shifts are during the week and also at the weekends. The familiarization to work starts possibly already in April but mostly in May. We hope you are able to work at least until the end of August and there are good changes to continue working with us later on, hopefully until the end of September. Contract of employment is temporary.

  We hope you can work both in Finnish and English. Other requirements are such as age 18 years and above and possessing a valid work permit or student permit. We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service.

  We offer you an interesting summer job in an international environment, the joyful and skilled community and comprehensive familiarization to your work. This summer job gives you the skills that are benefit for you in the future

  You are worth to us and we appreciate you. We participate in Vastuullinen kesäduuni 2018 – campaign http://www.kesaduuni.org and therefore we are adhered to the principles of good summer job.

  Fill up an application online soon but no later than 15.4.2018: http://www.nclean.fi/applications. Pick “summer worker” status in the Wishes-tab and the work location you want so that your application will be directed correctly.

   

 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme Ivaloon kahta

  LOMAOSAKKEIDEN JA YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJAA / KERROSHOITAJAA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, lomaosakkeiden, yleisten tilojen ja majoituskotien (kota) siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme osa-aikaista työtä, 90h/3vko ja 15h/3vko. 90h/3vko tekijällä työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työ on vuorotyötä ja työntekijän täytyy pystyä työskentelemään myös yövuoroissa. 15h/3vko on viikonlopputyötä ja sopii siksi esimerkiksi opiskelijalle. Tehtävät ovat määräaikaisia 15.4.2018 saakka, mutta työt todennäköisesti jatkuvat kesäsesongin alettua.

  Toivomme hakijoilta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Työntekijöiltä edellytämme suomen kielen taitoa, sillä työskentelykieli kohteissa on suomi. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Tuula Kokkarinen, puh. 0400 235373.

  Jos kiinnostuit, hae tehtäviä alla olevan linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 21.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ivl0012 

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • KOHDE-ESIMIES

  Haemme palvelukseemme Leville

  KOHDE-ESIMIESTÄ

  Kohde-esimiehenä vastaat asiakaskohteemme kylpylähotellin ja lomahuoneistojen operatiivisesta toiminnasta ja osaat vuorovaikutustaidoillasi pitää hyvää huolta asiakkaasta sekä henkilökunnastasi. Sinulla on esimieskokemusta, ja hotelli on sinulle tuttu toimintaympäristö. Osallistut toisinaan puhtaanapidon tehtäviin ja osaat jämäkästi tarttua asioihin. Sinulla on luontainen kyky organisoida asioita ja ymmärrät asiakaslähtöisen ajattelun työssäsi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 112,5 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.4.2018.

  Edellytämme sinulla olevan siivousalan työkokemusta tai koulutusta ja niin ollen tuntevan siivouspalvelurutiinit. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kärsivällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Tehtävässä menestymisen kannalta ajokortti on välttämätön. Työssäsi olet porukan hengenluoja ja loistava tuloksen varmistaja.

  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 palvelujohtaja Anna-Maija Määttä, puh. 0400 893 269.

  Lähetä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kohde-esimies, Levi".

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

 • SIIVOOJA/KERROSHOITAJA

  Meillä on sinulle työpaikka tarjolla, tule meille töihin!

  Etsimme palvelukseemme Tammelaan osa-aikatöihin kahta

  SIIVOOJAA/KERROSHOITAJAA

  Työ koostuu urheiluopiston majoitustilojen kuten hotellihuoneiden, huviloiden ja lomahuoneistojen siivouksesta sekä kokoustilojen, allasosaston, saunojen, liikuntatilojen ja muista yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Yleisten tilojen siivousvuoroja on aamuisin ja iltaisin, kerroshoitoa tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 75 h / 3 vko. Työt alkavat mahdollisimman pian.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Sinulla on aito halu huolehtia hotellin siisteydestä hotelliasiakkaita varten ja työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijän joka tapauksessa tehtävään.

  Täytä hakemus pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018 mennessä alla olevasta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tml0005 

  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelujohtaja Marjo Reyes, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

   

 • Siivooja/kerroshoitaja ja ryhmän vanhin

  Etsimme Helsingin ja Vantaan asiakaskohteisiimme

  SIIVOOJAA / KERROSHOITAJAA JA RYHMÄN VANHINTA

  Kerroshoitajan ja siivoojan työ koostuu hotellihuoneiden sekä kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuoroja on aamulla, kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä vähintään 60 h / 3 viikossa.

  Ryhmän vanhin toimii hotellissa esimiehen oikeana kätenä ja tuuraajana vapaapäivinä. Työtehtävät koostuvat kerroshoidon työstä, työntekijöiden opastuksesta ja perehdytyksestä sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä, vähintään 90 h / 3 viikossa.

  Toivomme hakijoilta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja koulutus katsotaan eduksi. Ryhmän vanhimman tehtävässä aikaisempi siivouskokemus on välttämätöntä. Työskentelykieli kohteessa on Englanti ja Suomi.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian tai viimeistään 9.3.2018 http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0072

  Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!
 • KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Haemme palvelukseemme uuteen kohteeseemme lentokentän läheisyyteen Vantaalle

  KERROSHOITAJIA/SIIVOOJIA

  Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä tehdään pääasiassa aamulla ja päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta, mutta toisinaan saattaa olla iltavuoroja. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, 60 - 75h / 3vko. Työ alkaa mahdollisimman pian.

  Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa tehtävään. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

  Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Maarit Kuronen: 040-5517603.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0071

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • Siivooja

  Haemme palvelukseemme Lempäälään

  SIIVOOJAA

  Siivoojan työ koostuu asiakaskohteemme kauppakeskustilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on pääsääntöisesti aamuisin ja päivisin, sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme vakituista, osa-aikaista työtä 40 h / 3vko. Mahdollisuus myös 112-114h / 3 vko kiertävälle työntekijälle, joka toimisi Lempäälän kohteen lisäksi Tampereen hotellikohteissa. Kiertävällä työntekijälle tulisi olla oma auto käytössä. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Toivomme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös koulutusta ja aikaisempaa kokemusta siivousalalta, perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtävään.

  Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Kovanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Lähetä hakemus linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0023

  Pidä kiirettä, sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

 • KERROSHOITAJIA, TAMPERE

  Etsimme palvelukseemme hotelli-asiakaskohteisiimme Tampereelle useita kerroshoitajia.

  Työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. 

  Työsuhteet ovat vakituisia ja osa-aikaisia. Tehtävästä riippuen tarjoamme töitä vähintään 10-90 tuntia / 3 viikossa. Työvuorot ajoittuvat viikolle sekä viikonlopuille vaihtelevasti. Mahdollisuus myös 112-114h / 3 vko kiertävälle työntekijälle, joka toimisi Tampereen hotellikohteiden lisäksi Lempäälän kauppakeskuksessa. Kiertävällä työntekijälle tulisi olla oma auto käytössä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin. Hakijoilta toivomme hyvää suomen kielen osaamista. Englannin kielen osaaminen, ajokortti, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on avara ja positiivinen asenne työhön. Mieleltäsi olet joustava, työssä kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, tai kuitenkin viimeistään 28.2.2018 mennessä oheisesta linkistä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=mva0022

  Lisätietoja tarvittaessa antaa Hanna Kovanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoin paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.


  Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

   

   

   

 • CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  We are looking for new agile workers for ship cleaning in Turku area. Come and join us!

  CLEANERS FOR SHIP CLEANING

  The work is ship cabin and public area cleaning. The working hours are in the mornings and the evenings. Shifts are on weekdays and weekends, and the hours are between 15-45 hours / 3 weeks, depending on whether you can make shifts in the mornings, evenings, or both.

  We appreciate your flexibility, responsibility and social skills. You are hardworking and good at customer service. Other requirements are possessing a valid work permit or student permit.

  Fill up an application online as soon as possible, but no later than 28.2.2018:
  http://www.nclean.fi/applications?koodi=tku0026

   

  SIIVOOJIA LAIVASIIVOUKSEEN 

  Tarvitsemme uusia ketteriä tekijöitä Turkuun laivasiivoukseen. Tule mukaan tekemään arvokasta työtä joukossamme!

  Työ on laivojen hytti- ja yleistilojen siivousta.  Työaika on satama-aikana aamulla ja illalla. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, noin 15-45 tuntia / 3 viikossa riippuen siitä, pystytkö työskentelemään aamuisin, iltaisin vai molemmissa.

  Toivomme, että työntekijänä olet joustava, kätevä ja ahkera. Kannat vastuun työstäsi ja tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Lisäksi toivomme suomen tai englannin kielen taitoa. Työlupa on välttämätön.

  Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2018 mennessä: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=tku0026

  Haemme nyt Kuusamoon sijaitsevaan kylpylähotelliin